lördag 23 juni 2012

Annorlunda midsommar!



Ja så mycket kan man säga att det blev långt ifrån ett midsommarfirande med sommarstuga, färskpotatis, sill, nubbe, jordgubbar, midsommarstång och allt det som hör festligheterna till.....

Vi hade planerat för en cykelsemester och bokat hotell i Apeldoorn men när vi kikade på väderprognoserna avbokade vi hotellet och idag kändes det skönt att slippa sitta på cyklar... Stormigt och blåsigt med regnskurar, så hade nog inte njutit så mycket på våra hojar...

Istället tog vi en tur till Amsterdam och besökte Anne Frank Museum. Vi såg till att komma i väg tidigt och klarade oss ifrån den annars så långa kön. Ett gripande och intressant besök som följdes av härliga stopp för lunch, vin och fika samt en hel del förstaklassig shopping!!


Kvällen avslutades på ett finskt party så även om midsommarstången saknades och vädret inte var så somrigt så fick man lite midsommarfeeling av att få höra lite finska:)

När det gäller sommarkänslor och sommarväder tror jag man drog en högvinst av att befinna sig i Sverige! (Här fick vi verkligen hålla i hatten och jag vet att jag tjatar men jag har sett folk i täckjacka även idag....)

Hoppas ni hade en trevlig midsommar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar