lördag 8 oktober 2011

Inflyttningsfest Bilderdijkstraat

Party, party party!! I fredags var det dags för inflyttningsfest och vi hade utlovat mingelmat med det bästa från norrland!! I inbjudan till de kompisar vi lärt känna under vår korta tid här i Haag hade vi skrivit att det gärna fick ta med någon kompis, så vi visste inte riktigt antalet som skulle komma. För att kunna erbjuda mat och tilltugg till alla kämpade jag och Alessia på i två dagar med att laga bla chokladmoussetårta, västerbottenspajer, kycklingspett och foccacia. Uppslutningen blev väldigt bra med ca 20 gäster men de flesta hade hunnit med att äta lite middag så maten räckte till utan problem:)

Vi hade en mycket trevlig kväll och förutom god mat och dryck kunde vi bjuda på en streamad fotbollsmatch mellan Sverige och Finland. Resultatet kändes bra då vi var mest svenskar på plats, var nog bara Johan som hejade på Finland (har dock inte frågat Alessia vilket land hon väljer en sådan här gång:)) Det fanns dock andra internationella influenser på festen då vi hade besök av båda skottar och spanjorer!
Alessia fantastisk som vanligt och hon var helt klart kvällens största popcornätare. Iklädd glitterklänning, glitterstrumpor och min farmors gamla örhängen så bjöd hon på sig själv och var helt oblyg inför alla människor innan hon kl 22 somnade på golvet i sitt rum...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar