måndag 5 september 2011

Första gästerna i Haag


Redan första helgen på plats i Haag fick vi besök och det är nog inte så förvånande att dessa gäster bestod av Johans mamma Eija och hennes partner Jan. De bor i närheten av Maastricht så deras resa innebär en tågresa på 2,5 timmar vilket förhoppningsvis kommer innebära att Alessia kommer att få vara lite mer med farmor nuJ. Det här var första dagen som Haag bjöd på riktigt härligt sommarväder med strålande sol och 26 C.

Vi passade på att besöka en italiensk vinbar som ligger i vårt kvarter och lite senare blev det en trevlig thairestaurang innan kvällen avslutades med en glass på innergården av Dudek. På thairestaurangen tyckte jag det var lite exotiskt med en blomma på tallriken så när jag fotade maten ville Alessia fota även sin tallrik…. Vilken ser godare ut?



Vet inte om det bara var en tillfällighet elle r om det alltid händer mycket i Haag (får hoppas på det senare:), men under denna helg hann vi med att besöka tre olika happenings.


Först var det ”konstdagen på Noordeinde” som vi passerade på lördagskvällen där all möjlig konst och

restauranger hade flyttat ut på gatan och på söndagen besökte vi först ”homemade marknad” där man förutom att köpa olika produkter kunde ta sig en latte från ”mister coffee”.

Därefter blev det en sväng på antikmarknaden som är varje söndag under några veckor på hösten. "Mr shopper" var förstås igång så det kanske dyker upp några holländska fynd i kommande inlägg....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar