onsdag 23 november 2011

Kusinbesök

Vilken vecka! Vi hinner bara vinka av farfar så kommer Johans bror Ville på besök tillsammans med Aada och Antton. Superskoj!
Vi började med ett besök i Amsterdam men då visade sig inte Holland från sin bästa sida... kallt och så dimmigt att man knappt såg sina egna händer framför sig... Kanske inte den mest lyckade kanalturen men lite av Amsterdams vackra hus och omgivning hoppas jag det gick att snappa upp!!


Därefter har det varit mycket lek och bus. Aada går på svenskspråkigt dagis så nu kan de prata för fullt med varandra och det verkar fungera bara fint för Antton o Alessia fast de pratar olika språk med varandra. Jag och Ville tog med barnen till Tikibad när Johan jobbade så det blev en eftermiddag fylld av lek och plask och Ville hade full sjå att åka rutschkana med samtliga barn. Vi var nöjda med turen men min åsikt var att det var sämre standard och inte lika fint som svenska badanläggningar. Dessutom alldeles för kallt för mig både i vattnet och utanför....så blir det fler besök är det risk att det blir Johan som får hoppa i:)

Något annat som barnen fått sysselsätta sig med är att vara bollkallar när deras pappor spelade tennis tillsammans. Blev en hel del spring så det är lättsövda barn ikväll:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar