söndag 13 november 2011

Back in the Hague

Så var vi åter på holländsk mark efter en resdag med uppstigning kl 04.40, motorhaveri på flygplanet samt försenat tåg... Sådana gånger är det tur att man har en resglad tjej som gärna styr omkring sin egen resväska och som hela tiden ser fram mot att att åka flyg och tåg även om man kan få förfrågan en och annan gång när vi är framme...
Det var härligt att få besöka Umeå och att umgås och mysa med familjen:) Huvudsyftet med vår resa var att jag skulle jobba så det blev några besök på kontoret och en hel del kvällsarbete. Utöver det hann vi otroligt nog med att besöka bägge våra grannar, Alessia hälsade på bästisen Amanda hela 3 gånger, besök på förskolan, inflyttnings/30-årskalas, släktmiddag, danskväll, middag med Arvid & Co, lek med Emma, allergibehandling och 4-årskontroll, 6-årskalas för Vira, fredagsafterwork, tjejfika med bebisuppvaktning etc.... Det blev förstås en hel del pusslande och kanske inte helt stressfritt för att få ihop det hela, men det var det värt:)
Eftersom vi bodde hos mor och far blev det ordentligt med familjemys och Alessia hade turen att få följa Stina och Vira på morgonpromenad alla dagar direkt efter frukost.
Uppskattat hos både Vira och Alessia!!


Vi tackar Umeå för denna gången och ser fram emot besöket i december:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar