söndag 13 maj 2012

Fullt upp med efterlängtat besök!!!

Det har varit lite stiltje här på bloggen eftersom jag har haft fullt upp att ta hand om och umgås med gästerna som till slut anlände efter en veckas försening:)


Lite trött men klart man ska vara vaken när mormor kommer!




Helgens besökare bestod av mina föräldrar (dvs Alessias mormor och morfar!), min moster och morbror samt deras barnbarn Emma som bor på samma gata som oss hemma i Umeå och är Alessia favoritkompis!!

Med andra ord var det väldigt efterlängtade besökare så trots att de anlände först 21:30 så hade jag lovat Alessia att hon skulle få vara vaken och ta emot dem..... och sen fortsatte helgen i samma mönster med sena kvällar och kanske lite för lite sömn... Men å andra sidan gällde det väl att ta tillvara på så mycket tid som möjligt tillsammans....

Vi har haft en fantastisk trevlig helg tillsammans även om gästerna stundtals ångrade att de lämnade handskar och långkalsonger i Umeå.....

Första dagen var det väldigt varmt och skönt, men grått och stundtals regnigt... fredag höll vi på att blåsa bort (eller storma bort kanske?) och lördagen i Amsterdam var riktigt kylig trots att solen ofta tittade fram...kan inte varit mer än ca 8 grader och med friska havsvindar var det riktigt kylslaget... Men de hann få njuta av lite sol och värme då söndagen bjöd på vindstilla och klarblå himmel!! Nice!



Vi hittade en härlig vindstilla plats till vårt eftermiddagsfika!

Middag på De Luca


Nu sitter hela gänget på Arlanda och väntar på sitt anslutningsflyg...så snart är det hemma i ett inte lika grönt men ändå ganska varmt Umeå:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar