fredag 4 maj 2012

Färska vårrullar

Notera rispappret som ligger under min arm:)

Känner att det är dags med ett recept här på bloggen, eller åtminstone lite matinspiration. Så jag bjuder er på färska vårrullar:)

Inte alls så komplicerat som man kan tro. Strimla gurka, morötter, champinjoner och spenat i tunna stavar, krossa några rostade cashewnötter, tina räkor och koka tunna risnudlar. Därefter tar ni runda rispapper som ni lägger i hett vatten ca 10 sekunder. Lägg på lite av fyllningen och vik i hop till ett paket:)



Det goda blir sedan då man doppar dessa i smakrika såser! Jag valde att göra en creme fraichsås smaksatt med sweetchili, en sås baserat på limejuice, chili, fisksås, koriander och ingefära samt en med soya, sesamolja, fisksås och sesamfrön.


Doppa, tugga och njut:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar