torsdag 19 april 2012

Finfrämmande

Igår kväll landade bror med flickvän här i Haag så har haft ett trevligt dygn tillsammans även om Haag inte visat upp sin bästa sida vädermässigt.

Långhårig tjej i mitten...
Efter frukosten i morse tog vi alla (förutom Johan som förstås var tvungen att jobba) en promenad till Alessias skola. Jag hade förstås tagit med vagnen men Alessia marscherade raskt på själv för hon skulle visa vägen till hennes skola.

Därefter blev det en liten sväng på stan för shopping innan vi mötte upp Johan för lunch. Med mössa, vantar och halsduk tog sedan Martin och Ulrika en cykeltur till Scheveningen och Martin var säker på sin sak att att skulle hitta tillbaka trots att jag varnade att Haag är stort och det är lätt att irra bort sig. Precis som jag hade på känn så ringde de lite senare och hade inte riktigt koll på var de var....


 Efter en rejäl åskskur så tog vi nya tag och mötte upp Johan för en afterwork samt en sväng på koopavond som innebär att butikerna har kvällsöppet(varje torsdag här i Haag). Nu sitter vi mätta här i soffan och har precis avslutat en chokladpudding och smider planer för morgondagen... Härligt med finbesök...har verkligen fredagsfeeling efter vin, gomiddag och efterrätt...och så har man hela fredagen kvar:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar