måndag 9 april 2012

Champagne och Påskhare


Precis som lovat så bjöds det på Påskhare i Brunnsum där vårt påskfirande startade. Jan hade lagat en god sötsur gryta på hare som hade tillagats under 2 dygn. Köttet i sig var inte så olikt vanligt fläskkött eller kyckling men det var gott och det var roligt att få smaka riktig hare:)
 
Efter en natt hos Eija och Jan så lämnade vi Alessia hos dem och styrde bilen mot Champagne! Vi tog ett lunchstopp i Bastogne på en restaurang i form av en tågkupé som bjöd på rustik husmanskost.















Två timmar senare landade vi i Reims där vi direkt var tvungen att pröva ett glas champagne i strålande solsken!



Resans upplägg var en kväll i Chalons en Champagne, besök av Champagnehus i Épernay, köra på Route Touristique du Champagne och sedan avsluta med en natt i Reims.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar