tisdag 28 februari 2012

Thailand






Vilket land, vilken värme och vilka skillnader mot Sverige och Holland!! Trodde ju inte riktigt på det här att det inte skulle behöva packas ner några långbyxor men det var verkligen en temperatur där man kunnat använda bikini dygnet runt.... Det har varit en fantastiskt resa och helt underbart att få uppleva Thailand. Det är varmt, vackert, exotiskt, billigt, god mat och alldeles underbart.

Den stora nackdelen ligger i avståndet... blev två jobbiga och långa resor där vi dessutom var tvungna att spendera flera timmar på Jordaniens inte så roliga och stora flygplats...på detta får vi lägga 6 timmars tidsskillnad vilket resulterade att första natten satt hela familjen Nylund-Andersson klarvakna i sängen mellan kl 01-03 och försökte stilla hungern med Gainomaxbars och rester av flygplanssmörgåsarna... Turligt nog kände man inte av någon trötthet så det vara bara att njuta av Thailand fullt ut!!

Det blev ett massa fotograferande, tror vi samlat på oss närmare 500 bilder så jag kommer att terrorisera bloggen med en hel del Thailand framöver.... Börjar med lite vackra Thailandsbilder och lite badbilder. Alessia verkligen älskade att ligga i poolen och efter att vi övertygat henne om att inte fiskarna var farliga så blev det ok även att bada i havet.... Förutom allt badande så hade hon väldigt roligt med kusinerna Aada och Antton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar