onsdag 29 februari 2012

Bangkok

Vi började vår Thailandsresa genom att spendera 2 dygn i Bangkok tillsammans med Johans bror Ville med familj. Vi bodde på ett mycket centralt och bra hotell nära till shoppingcenter och lätt att ta sig till olika marknader. Det bor närmare 15 miljoner i människor i Bangkok så det är en väldigt stor stad men vi kände aldrig av att det skulle vara trångt eller att det känns så otroligt stort. Vågade man på att ge sig ut oskyddad i den livliga trafiken var det lätt att ta sig runt med tuk tuk men det var även bra kommunikationer med Skytrain. Vi prövade såväl tuk tuk spm Skytrain och flodbåt och kan inte annat än att konstatera att säkerheten är otrolig i Sverige... tror vi alla var lite smårädda även om vi försökte att inte visa det för varandra:)

En av dagarna besökte vi den största weekendmarknaden som verkligen var gigantisk och bjöd på det mesta. Det blev en hel del shopping av t-shirts, linnen och börsar. Vi passade även på att ta en liten familjepaus där de två största fick njuta av fotmassage och den minsta fick mysa i vår famn med en godisklubba. Nice!




När Bangkok var avklarat tog vi en taxi till Hua Hin. Resan tog 2,5 timmar men vi hade det riktigt trevligt i minibussen så det gick bara finfint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar