lördag 3 mars 2012

Koh Talu och bröllop



En av anledningarna till att det blev semester i Thailand var att vi var bjudna till Jake och Jannas bröllop. Detta firades ute på en liten avskild ö där vi bodde i bungalows och det enda som fanns i vår vik var köket som serverades oss frukost lunch och middag. Det fanns en liten kiosk där det gick att köpa öl och chips och sedan gick det att promenera 7 min till en annan vik där det fanns café med glassförsäljning samt en kvinna som erbjöd massage. Väldigt vackert och idylliskt och helt perfekt för ett strandbröllop. 



Vi bodde där i två nätter och bjöds på härlig thaibuffé till både lunch och middag så fick tillfälle att äta både bläckfisk, krabba och jätteräkor vilket man kanske inte alltid väljer när man beställer in en egen ensamrätt. Här var det bara till att slappna av och njuta av vattnet, omgivningen, oljemassage och så förstås en trevlig bröllopsfest!!


Massagestället

Utsikt från massagebänken...











Ön Koh Talu låg ca 2 timmars bussresa från Hua Hin och det var ca 50 finnar, ett gäng barn och så jag som fick beskåda en vacker vigsel i solnedgången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar